Social Icons

facebook

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Παραμένουν Σπυρόπουλος-Μπουμσόνγκ!

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ παραμονής των δυο παικτών στην ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέϊρα, καθώς συμφώνησαν με την ΠΑΕ για την ανανέωση του συμβολαίου τους. Επίσης οι "πράσινοι" επιβεβαίωσαν με επίσημη ανακοίνωση τους, την απόκτηση του Αντρέ Πίντο από τη Πόρτο.


Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με το Νίκο Σπυρόπουλο για την υπογραφή νέου συμβολαίου μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

Από κει και πέρα, όπως αναμενόταν ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα συνεχίσει στην Παιανία για ακόμη δύο χρόνια. Όπως σας είχε ενημερώσει η «SportDay», ο Γάλλος σέντερ μπακ ήταν θετικός στο ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας του για μία επιπλέον σεζόν και το Σάββατο ανακοινώθηκε επίσημα η νέα συμφωνία.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑϊΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ζαν Αλαίν Μπουμσόνγκ για την τροποποίηση του συμβολαίου του και την επέκταση της χρονικής του διάρκειας μέχρι τον Ιούνιο του 2014», αναφέρει η ανακοίνωση.

Μαζί του στο κέντρο της άμυνας της ομάδας θα βρίσκεται και ο Αντρέ Πίντο. Ο Πορτογάλος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2015.

Η ανακοίνωση
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση, με μεταγραφή από την Πόρτο, του Αντρέ Πίντο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου