Social Icons

facebook

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Σοφο(ς)κλής!

Είναι σοφός, λοιπόν, ο Σοφοκλής. Σε μια μεταβατική για τη Maccabi εποχή, όπου το κλίμα για τον Έλληνα center δεν ήταν και το καλύτερο, εκείνος επέλεξε τη λύση του επαναπατρισμού. Και μάλιστα στον αιώνιο εχθρό της πρώην ομάδας του! Και κάπου εδώ εντοπίζεται η εξυπνάδα του Σοφοκλή.

Που θα μπορούσε περισσότερο να κλείσει τα στόματα που κατά καιρούς υποβαθμίζουν την αξία του; Βέβαια μια τέτοια κίνηση εμπεριέχει αρκετή δόση ρίσκου και απαιτεί γερό στομάχι! Αν όμως ο Σχορτσιανίτης πιάσει υψηλά standards απόδοσης οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στην επανάκτηση του πρωταθλήματος θα αναγεννήσει τη καριέρα του.
Από την άλλη ο Παναθηναϊκός πήρε το αίμα του πίσω μετά τη προ διετίας αρπαγή του Σπανούλη από τον Ολυμπιακό. Ο Μπατίστ μεγαλώνει και έχει προτάσεις, ο Μάριτς αποτελεί παρελθόν ενώ και η υπόθεση του Βουγιούκα ίσως έχει την ίδια κατάληξη. Στο πρόσωπο του Σχορτσιανίτη λοιπόν ο ΠΑΟ βρίσκει έναν δυναμίτη στη ρακέτα, καλύπτει τρύπες και εύχεται να μη θυμηθεί ο "Σόφο" την παλιά, κακή, εξωγηπεδική ζωή του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου